Alles wat je nodig hebt om online op te vallen met uw website.

Bij het bouwen van een website komt veel kijken. Heeft u een vraag? Hieronder vindt u mogelijk het antwoord. Neem anders contact op.

Heb je een vraag?

Vaak gestelde vragen

Wat krijg ik terug als ik mijn website bij The Social Side laat maken?

Wij bieden een totaalpakket. Dit houdt in dat wij de website bouwen, online zetten en ervoor zorgen dat de website goed vindbaar is en up-to-date blijft. Hierbij luisteren wij uiteraard naar uw wensen en proberen wij dit te combineren met onze kennis voor een optimaal eindresultaat.

Hoelang duurt het om een website te laten bouwen.

Een website bouwen is een proces en hier komen verschillende dingen bij kijken. De meeste websites zullen binnen een maand online staan, dit kan sneller, maar soms ook wat langer duren afhankelijk van uw wensen.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn website up-to-date blijft?

De grootste oorzaak van websites die niet goed scoren is dat een website verouderd is. Wij helpen u om uw website up-to-date te houden door alles op tijd te updaten. Ook helpen wij met het onderhoud van de website als u bijvoorbeeld iets wilt toevoegen of verwijderen van de website.

Hoe spreek ik de juiste doelgroep aan via mijn website?

Om een hoge conversie te hebben op uw website is het belangrijk dat je de juiste doelgroep aanspreekt. Om dit zo goed mogelijk te doen, doen wij vooraf onderzoek naar de doelgroep zodat wij het design hierop kunnen afstemmen.